Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων για τα Ξενοδοχεία – Προσαρμοσμένες Απαιτήσεις του HACCP

Περιεχόμενα Εκπαιδευτικού Προγράμματος

  • Εισαγωγή στην Yγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων
  • Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών
  • Τροφοδηλητηριάσεις και η παρεμπόδισή τους
  • Επιλογή κρίσιμων σημείων ελέγχου τροφίμων στο χώρο του ξενοδοχείου
  • Ατομική υγιεινή και συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων σε χώρους ξενοδοχείων
  • Το περιβάλλον του ξενοδοχείου
  • Διαδικασίες και απαιτήσεις καθαρισμού – απολύμανσης – εντομοκτονίας
  • Καλές και κακές πρακτικές χειρισμού τροφίμων
  • Νομοθεσία Υγιεινής Τροφίμων

Κλείστε θέση τώρα

Products not found.

Εναλακτικά

Κατεβάστε και στείλτε μας την Αίτηση συμμετοχής στο

training@bqc.gr