Μετάβαση στο περιεχόμενο
Πιστοποίηση
Εκπαίδευση
Κλάδοι
Πιστοποίηση
Εκπαίδευση
Κλάδοι
Ζητήστε Προσφορά
Εταιρεία
Κλάδοι
Νέα
Επικοινωνία
Εταιρεία
Κλάδοι
Νέα
Επικοινωνία
Linkedin
Facebook-f
Instagram
Youtube
Πιστοποίηση
Εκπαίδευση
Πιστοποίηση
Εκπαίδευση
Πιστοποίηση
Εκπαίδευση
Η Εταιρεία
Κλάδοι
Νέα
Επικοινωνία
Πιστοποίηση
Εκπαίδευση
Η Εταιρεία
Κλάδοι
Νέα
Επικοινωνία
Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων για τα Ξενοδοχεία – Προσαρμοσμένες Απαιτήσεις του HACCP
Περιεχόμενα Εκπαιδευτικού Προγράμματος
Εισαγωγή στην Yγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων
Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών
Τροφοδηλητηριάσεις και η παρεμπόδισή τους
Επιλογή κρίσιμων σημείων ελέγχου τροφίμων στο χώρο του ξενοδοχείου
Ατομική υγιεινή και συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων σε χώρους ξενοδοχείων
Το περιβάλλον του ξενοδοχείου
Διαδικασίες και απαιτήσεις καθαρισμού – απολύμανσης – εντομοκτονίας
Καλές και κακές πρακτικές χειρισμού τροφίμων
Νομοθεσία Υγιεινής Τροφίμων
Κλείστε θέση τώρα
Products not found.
Εναλακτικά
Κατεβάστε και στείλτε μας την Αίτηση συμμετοχής στο
training@bqc.gr
Αίτηση συμμετοχής