Επισήμανση Τροφίμων – Βασικές Αρχές/Νομοθεσία

Περιεχόμενα Εκπαιδευτικού Προγράμματος

  • Ανάλυση και ερμηνεία των απαιτήσεων του Καν. 1169/2011 (αναγραφή συστατικών, αλλεργιογόνων, προσθέτων, διατροφική δήλωση κα.)
  • Ανάλυση, ερμηνεία και κατηγοριοποίηση ισχυρισμών διατροφής και υγείας στα τρόφιμα (Καν. 1924/2006, Καν. 432/2012)
  • Ειδικοί κανόνες επισήμανσης για συγκεκριμένες κατηγορίες τροφίμων
  • Παρουσίαση ηλεκτρονικών εργαλείων – βάσεων δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τους ισχυρισμούς υγείας
  • Παραδείγματα εφαρμογής

Κλείστε θέση τώρα

Products not found.

Εναλακτικά

Κατεβάστε και στείλτε μας την Αίτηση συμμετοχής στο

training@bqc.gr