BRC Food Safety / IFS Food – Απαιτήσεις Προτύπων

Περιεχόμενα Εκπαιδευτικού Προγράμματος

  • Εισαγωγή στη Διαχείριση Κρίσεων. Τι αποτελεί κρίση στη βιομηχανία τροφίμων
  • Χαρακτηριστικά / στάδια της κρίσης και αν μπορεί η κρίση να προβλεφθεί
  • Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την επίλυση μιας κρίσης, ποια είναι τα μέσα εξόδου από την κρίση και τι οφείλουμε να αποκομίσουμε από μία κρίση
  • Διαχείριση κρίσεων από την επιχείρηση και τα στελέχη της
  • Απαιτήσεις συστημάτων IFS, BRC στη διαχείριση κρίσεων και ανάκληση
  • Σχεδιασμός ενεργειών κατά τη διάρκεια ανάκλησης ενός προϊόντος
  • Βιοτρομοκρατία και προσδιορισμός των πιθανών κινδύνων στο σχεδιασμό, δημιουργία και εγκατάσταση των κατάλληλων πολιτικών και σχεδίων περιορισμού κρίσεων
  • Κανόνες Food Defense, Σχεδιασμός Food Defense Plan
  • Διατροφικές κρίσεις, case studies σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης

Κλείστε θέση τώρα

Products not found.

Εναλακτικά

Κατεβάστε και στείλτε μας την Αίτηση συμμετοχής στο

training@bqc.gr