Εισαγωγή στη Διαχείριση Κρίσεων. Τι αποτελεί κρίση στη βιομηχανία τροφίμων
Χαρακτηριστικά / στάδια της κρίσης και αν μπορεί η κρίση να προβλεφθεί
Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την επίλυση μιας κρίσης, ποια είναι τα μέσα εξόδου από την κρίση και τι οφείλουμε να αποκομίσουμε από μία κρίση
Διαχείριση κρίσεων από την επιχείρηση και τα στελέχη της
Απαιτήσεις συστημάτων IFS, BRC στη διαχείριση κρίσεων και ανάκληση
Σχεδιασμός ενεργειών κατά τη διάρκεια ανάκλησης ενός προϊόντος
Βιοτρομοκρατία και προσδιορισμός των πιθανών κινδύνων στο σχεδιασμό, δημιουργία και εγκατάσταση των κατάλληλων πολιτικών και σχεδίων περιορισμού κρίσεων
Κανόνες Food Defense, Σχεδιασμός Food Defense Plan
Διατροφικές κρίσεις, case studies σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης
Παρουσίαση των κύριων πεδίων απαιτήσεων, ομοιότητες και διαφορές των Προτύπων BRC Food Safety & IFS Food
Παρουσίαση του τρόπου ελέγχου, βαθμολόγησης και επιθεώρησης των Προτύπων BRC Food Safety & IFS Food
Παραδείγματα εφαρμογής
Συζήτηση – ερωτήσεις – απορίες
Κλείστε θέση τώρα
Products not found.
Εναλακτικά
Κατεβάστε και στείλτε μας την Αίτηση συμμετοχής στο