Preventive Controls Qualified Individual (PCQI) for Human Food
Περιεχόμενα Εκπαιδευτικού Προγράμματος
Παρουσίαση των προτύπων, κατηγοριών συστημάτων, της διαδικασίας πιστοποίησης μιας εταιρείας και των βασικών εννοιών της Διαχείρισης Ασφάλειας των Τροφίμων
Ανασκόπηση της Νομοθεσίας Τροφίμων
Ανασκόπηση του σχεδίου ασφάλειας των τροφίμων
Ορθές πρακτικές Βιομηχανικής Παραγωγής (GMPs)
Βιολογικοί, Χημικοί, Φυσικοί κίνδυνοι για την ασφάλεια των τροφίμων
Προκαταρκτικά βήματα στην ανάπτυξη ενός Σχεδίου ασφάλειας τροφίμων
Έλεγχοι πρόληψης διεργασιών
Προληπτικοί έλεγχοι αλλεργιογόνων
Προληπτικοί έλεγχοι τυποποίησης
Προληπτικοί έλεγχοι προμηθευτών
Σχέδιο ανάκλησης
Διαδικασίες επαλήθευσης και επικύρωσης
Διαδικασίες τήρησης αρχείων
Ανασκόπηση Κανονισμών
Πόροι για την προετοιμασία σχεδίων ασφάλειας τροφίμων
Παραδείγματα και Ασκήσεις του Σχεδίου Ασφάλειας Τροφίμων
Κλείστε θέση τώρα
Preventive Controls Qualified Individual (PCQI) for Human Food