Μετάβαση στο περιεχόμενο
Πιστοποίηση
Εκπαίδευση
Κλάδοι
Πιστοποίηση
Εκπαίδευση
Κλάδοι
Ζητήστε Προσφορά
Εταιρεία
Κλάδοι
Νέα
Επικοινωνία
Εταιρεία
Κλάδοι
Νέα
Επικοινωνία
Linkedin
Facebook-f
Instagram
Youtube
Πιστοποίηση
Εκπαίδευση
Πιστοποίηση
Εκπαίδευση
Πιστοποίηση
Εκπαίδευση
Η Εταιρεία
Κλάδοι
Νέα
Επικοινωνία
Πιστοποίηση
Εκπαίδευση
Η Εταιρεία
Κλάδοι
Νέα
Επικοινωνία
Μικροβιολογία Τροφίμων
Περιεχόμενα Εκπαιδευτικού Προγράμματος
Μικροβιολογία Τροφίμων: Βασικές Αρχές
Παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη και την επιβίωση των μικροοργανισμών στα τρόφιμα
Προφίλ Μικροοργανισμών
Έλεγχος και αντιμετώπιση μικροβίων
Ερμηνεία αποτελεσμάτων μικροβιολογικών ελέγχων
Ισχύουσα νομοθεσία για τα μικροβιολογικά κριτήρια και χρήση μικροβιολογικών κριτηρίων για τα τρόφιμα
Παθογόνοι μικροοργανισμοί που μεταδίδονται με τα τρόφιμα και το πόσιμο νερό
Ειδικά μικροβιολογικά χαρακτηριστικά των τροφίμων
Μικροβιολογικοί Σταθερότυποι γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων
Μικροβιολογικοί Σταθερότυποι κρέατος και κρεατοσκευασμάτων
Μικροβιολογικοί Σταθερότυποι ιχθυηρών
Μικροβιολογικοί Σταθερότυποι χυμών και αναψυκτικών
Μικροβιολογικοί Σταθερότυποι παγωτών
Μικροβιολογικοί Σταθερότυποι παρασκευασμένων τροφίμων
Μικροβιολογικοί Κίνδυνοι Τροφίμων
Εφαρμογή Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας των Τροφίμων στη Βιομηχανία
Προληπτικά Μέτρα για την αντιμετώπιση των μικροβιολογικών κινδύνων στα τρόφιμα
Παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη μικροοργανισμών στα τρόφιμα. Διασταυρούμενη επιμόλυνση
Μέθοδοι Μικροβιολογικών Εξετάσεων των τροφίμων. Δειγματοληψίες τροφίμων. Μεταφορά δειγμάτων. Πρωτόκολλα δειγματοληψίας
Αξιολόγηση των Μικροβιολογικών Αναλύσεων των τροφίμων στη Βιομηχανία – Ποιοτικός Έλεγχος. Εκτίμηση αποτελεσμάτων
Κλείστε θέση τώρα
Products not found.
Εναλλακτικά κατεβάστε και στείλτε μας την Αίτηση Συμμετοχής στο
[email protected]
Αίτηση Συμμετοχής