Μικροβιολογία Τροφίμων

Περιεχόμενα Εκπαιδευτικού Προγράμματος

  • Μικροβιολογία Τροφίμων: Βασικές Αρχές
  • Παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη και την επιβίωση των μικροοργανισμών στα τρόφιμα
  • Προφίλ Μικροοργανισμών
  • Έλεγχος και αντιμετώπιση μικροβίων
  • Ερμηνεία αποτελεσμάτων μικροβιολογικών ελέγχων
  • Ισχύουσα νομοθεσία για τα μικροβιολογικά κριτήρια και χρήση μικροβιολογικών κριτηρίων για τα τρόφιμα
  • Παθογόνοι μικροοργανισμοί που μεταδίδονται με τα τρόφιμα και το πόσιμο νερό
  • Ειδικά μικροβιολογικά χαρακτηριστικά των τροφίμων
  • Μικροβιολογικοί Σταθερότυποι γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων
  • Μικροβιολογικοί Σταθερότυποι κρέατος και κρεατοσκευασμάτων
  • Μικροβιολογικοί Σταθερότυποι ιχθυηρών
  • Μικροβιολογικοί Σταθερότυποι χυμών και αναψυκτικών
  • Μικροβιολογικοί Σταθερότυποι παγωτών
  • Μικροβιολογικοί Σταθερότυποι παρασκευασμένων τροφίμων
  • Μικροβιολογικοί Κίνδυνοι Τροφίμων
  • Εφαρμογή Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας των Τροφίμων στη Βιομηχανία
  • Προληπτικά Μέτρα για την αντιμετώπιση των μικροβιολογικών κινδύνων στα τρόφιμα
  • Παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη μικροοργανισμών στα τρόφιμα. Διασταυρούμενη επιμόλυνση
  • Μέθοδοι Μικροβιολογικών Εξετάσεων των τροφίμων. Δειγματοληψίες τροφίμων. Μεταφορά δειγμάτων. Πρωτόκολλα δειγματοληψίας
  • Αξιολόγηση των Μικροβιολογικών Αναλύσεων των τροφίμων στη Βιομηχανία – Ποιοτικός Έλεγχος. Εκτίμηση αποτελεσμάτων

Κλείστε θέση τώρα

Products not found.

Εναλλακτικά κατεβάστε και στείλτε μας την Αίτηση Συμμετοχής στο [email protected]